fbpx

Complimentenregen voor Gyorgy

Interview Gyorgy, Bouwopruimer

Altijd op tijd, zeer gemotiveerd en ontzettend vastberaden zijn kenmerken die de van oorsprong Hongaarse Gyorgy (39) tekenen. Hij doet zijn werk enorm goed en is helemaal op zijn plaats bij Binck. Hierdoor lijkt Binck het beste in hem naar boven te halen en lijkt hij helemaal te ontplooien in zijn vak. Het aantal complimenten van opdrachtgevers over deze talentvolle bouwopruimer zijn inmiddels niet meer te tellen. Waarom Binck het beste in hem naar boven haalt, waarom hij zoveel complimenten krijgt en waar deze motivatie ontstaan is, lees je in dit blog.

‘’In mijn tijd in Nederland heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt: een bloemenkwekerij, een fruitkwekerij, een magazijn en nog veel meer. De werkomstandigheden in veel van deze bedrijven waren onmenselijk: het was er veel te warm, je werd niet gewaardeerd en er werd heel kleinerend tegen je gecommuniceerd. Bij Binck heb ik het gevoel dat dit anders is. Ik voel me op m’n plek en erg gewaardeerd door iedereen om me heen. Dit geeft me de motivatie om nog harder te werken. Ik ben altijd een harde werker geweest, maar de manier hoe iedereen bij Binck mij behandelt, haalt het beste in mij naar boven.’’

Bouwopruimer Gyorgi

‘From Hungary with love’

Gyorgy groeide op in het Oosten van Hongarije. Na wat ervaring in de bouw in Hongarije, besloot hij negen jaar geleden zijn carrièredromen te vervolgen in Nederland. Zijn eerste jaar hier in Nederland was erg moeilijk voor hem. ’’Op het moment dat ik naar Nederland kwam, sprak ik niet eens Engels. Dat maakte mijn verblijf hier erg lastig. Dat is inmiddels wel anders’’ vertelt hij ons in het Nederlands. Inmiddels heeft hij ook al wat vrienden gemaakt en voelt hij zich steeds meer op zijn plek in ons kikkerlandje. ‘’Mijn vrienden wonen op loopafstand vanaf mijn huis, hier ga ik nog regelmatig langs’’. Ook is Gyorgy een echt familiemens. Zijn ouders zijn echter op jonge leeftijd gescheiden en hij had hierdoor weinig contact met zijn vader. Des te meer is het contact met zijn moeder – die nog in Hongarije woont – erg belangrijk voor hem. Hij voert dan ook wekelijks telefoongesprekken, WhatsApp-gesprekken en videogesprekken met haar. Daarnaast gaat hij regelmatig terug. In de negen jaar dat hij hier verblijft, is hij inmiddels twee keer voor langere periode teruggegaan. Ondanks het feit dat hij dankbaar is voor zijn verblijf en dat hij hier kan werken, mist hij uiteraard zijn geboorteland nog steeds. ‘’ Uiteraard mis ik Hongarije. Het eten, de mensen en zelfs de zuurstof ruikt er anders. Maar ik blijf heel gelukkig dat ik hier ben!’’

Razendsnel aan de slag

Met flink wat werkervaring bij verschillende bedrijven in de afgelopen negen jaar is Gyorgy in 2021 haastig op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever. Met zijn vorige werkgever klikte het niet en hij voelde zich ondergewaardeerd. ‘’Na mijn vorige baan kwam ik toevallig een advertentie tegen op Facebook om bouwopruimer te worden. Vanwege mijn verleden in de bouw trok het mijn interesse en besloot ik erop te solliciteren. Hierna ging het in razendsnel tempo. Ik kwam in contact met Jeromy en dit gesprek verliep erg prettig. Voor ik het wist had ik een baan voor vijf dagen in de week. Dit verbaasde mij in positieve zin’’, aldus Gyorgy. Sinds de start van zijn werkzaamheden voor Binck heeft hij regelmatig en erg prettig contact met zijn teamleider, die hem kennis heeft laten maken met de organisatie en zijn werkplek. Jeromy (recruiter) en Chris (projectbegeleider) herkende het talent in hem vrijwel direct; het was een ruwe diamant. Het herkennen van een talent en hier de juiste aandacht aan besteden zorgt ervoor dat talenten kunnen opbloeien. En dat is dan ook gebeurd. Sindsdien heeft hij zijn draai gevonden in zijn nieuwe functie en draait hij op volle toeren.

Bouwopruimer Gyorgi aan het werk in de bouw

Veel werk, veel complimenten

Gyorgy prijst zich een gelukkig man dat hij zoveel kan werken in de week bij Binck. Hij werkt op dit moment 40 uur in de week. Deze kans pakt hij dan overduidelijk met beide handen aan en dit doet hij zeker niet onverdienstelijk. Zijn teamleider en hij krijgen regelmatig complimenten over het harde werk van Gyorgy. ‘’Ik ben gelukkig in mijn werk: mijn collega’s zijn gezellig, het contact met mijn teamleider is goed en de sfeer is gewoon fantastisch. Dit is alles wat ik nodig heb om hard door te werken.’’ Zegt hij. Verder vind hij het normaal dat als je werkt, je gewoon je best doet. ‘’Het zit echt in mij om altijd op tijd te zijn, niet te klagen en gewoon te doen wat er van mij gevraagd wordt. Leuk om te zien dat dit nu een keer erkend wordt’’. Voor Gyorgy en Binck valt alles momenteel op zijn plek. Binck lijkt de perfecte werkgever voor Gyorgy en Gyorgy lijkt de perfecte werknemer voor Binck. Hierdoor lijkt hij helemaal te ontplooien in zijn werk en stapelen de complimenten van opdrachtgevers op. ‘’Wat een fijne jongen’’, ‘’wat een harde werker’’ en ‘’we zijn heel blij met hem’’ zijn complimenten zijn projectbegeleider, regelmatig te horen krijgt en doorspeelt naar deze betrouwbare kracht.

Wil je ook aan de slag als Bouwopruimer? Meld je aan aan via deze vacature! Of ben je op zoek naar aanpakkers zoals Gyorgy? Neem dan een kijkje op de pagina voor opdrachtgevers in de bouw.

Terug naar magazine