fbpx

Oefenen voor het verkeersregelaar examen?

Maak de quiz en test je kennis

Denk jij erover na om verkeersregelaar te worden en je verkeersregelaarspas te halen? Maak nu de verkeersregelaars quiz en oefen alvast voor het verkeersregelaars examen.

Heb jij al genoeg kennis in huis of heb je nog wat te leren? Wat de uitslag ook is bij Binck ben je in goede handen en zorgen wij dat jij zo goed mogelijk wordt voorbereid om te slagen voor het examen van de opleiding tot verkeersregelaar. Benieuwd naar jou scoren? Vul de test in en bekijk hoeveel vragen je goed hebt beantwoord.

De uitslag van je test

Heb je 0 tot 3 punten gehaald?

Dan moet je nog even je best doen! Maar niet getreurd, een opleiding doen is juist om iets te leren.

Heb je 4 tot 7 punten gehaald?

Je bent er bijna! Nog maar een paar stapjes verwijderd van je verkeersregelaarsdiploma.

8, 9 of 10 punten behaald?

Lekker bezig! Je bent een geboren verkeersregelaar! Dat wordt vast een eitje.

Verkeersopleiding bij de Binck Academy

Heb jij de test niet overtuigend behaald? Geen probleem je kan nog even oefenen! Via de Binck Academy leiden wij je in 3 dagen op en kun je jouw officiële landelijke aanstellingspas halen. De eerste dag krijg je alle theorie uitgebreid uitgelegd en wordt de dag afgelosten met een kort theorie examen om te kijken of je alles goed hebt onthouden. Zeker weten dat je na deze dag wel alle vragen goed weet te beantwoorden!

De andere twee dagen ga je in de praktijk oefenen op een kruispunt tot je alles goed in de vingers hebt. De laatste dag wordt besloten of je bent geslaagd door middel van een praktijkexamen. Je hoort direct of je het hebt gehaald en aan de slag kan als verkeersregelaar.

 

Wil je verkeersregelaar worden? Meld je dan nu aan!

Aanmelden verkeersregelaar opleiding