fbpx

Welke baan in de bouw past bij jou?

Bouw aan jouw toekomst

Wil jij graag bouwen aan jouw toekomst, maar weet je nog niet welke baan in de bouw het beste bij je past? Bij Binck timmeren we samen aan jouw weg! 🔨

Werken in de bouw bij Binck

Bij Binck zijn we altijd op zoek naar aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken en willen werken in de bouw. Iedereen die beschikt over handige handjes, een flinke dosis doorzettingsvermogen en motivatie is welkom. Vind jij niks mooier dan meewerken aan een bouwproject, het vorm zien krijgen ervan en het vervolgens jaren later nog steeds met trots kan bekijken? Lees dan vooral verder welke vacatures er beschikbaar zijn voor jou.

Vacatures in de bouw: heb ik ervaring nodig?

We hebben allerlei verschillende vacatures beschikbaar binnen Binck Bouw. Zowel voor de ervaren als de onervaren bouwers.Ben jij een ervaren bouwer? Bij Binck zijn we altijd op zoek naar vakmannen die per direct aan de slag willen. Als jij snel wilt beginnen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen ervaring, maar wel gedreven? Geen probleem! We hebben genoeg vacatures in de bouw waar je direct zonder ervaring of diploma aan de slag kan. Ook als je niet over de juiste papieren beschikt of je voor een klus toch een certificaat nodig hebt. Dat gaan we samen regelen!

Welk beroep past bij jou? Doe de test!

De vakman in jou is aanwezig, maar welke functie binnen Binck Bouw past het beste bij jou? Doe de korte beroepstest hieronder en kom erachter!

Start de test!

Voorbeelden van banen in de bouw

Bouwopruimers nodig

Bouwopruimer
Als bouwopruimer zorg je ervoor dat het bouwterrein schoon en veilig is. Dit doe je door bouwafval te verwijderen en van elkaar te scheiden. Je helpt met het sjouwen van bouwmateriaal en het in- en uitladen van machines en gereedschap. Ben jij in het bezit van een VCA en je rijbewijs? Dan kan jij als bouwopruimer aan de slag.


Vacature Bouwopruimer
Bouwhulpen

Bouwhulp
Ben jij een handige aanpakker die ervaring heeft in de bouw? En ben je bekend met werkzaamheden zoals monteren, timmeren of afwerken? Dan hebben wij werk voor je! Ga aan de slag als bouwhulp op mooie bouwprojecten voor grote opdrachtgevers. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Dan is dit werk zeker wat voor jou!


Vacature Bouwhulp
Werkzaamheden timmerman

Afbouwtimmerman ZZP
De werkzaamheden waar je mee te maken krijgt als afbouw timmerman behoren tot de eindfase van een bouwproject. Je kunt hierbij denken aan het afwerken van plafonds, binnenwanden, interieur etc. Als je ervaring hebt met afbouw werkzaamheden, een rijbewijs en eigen vervoer hebt en een aanpakker bent die van een uitdaging houdt, is dit echt iets voor jou!


Vacature Afbouwtimmerman Zzp
Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl