fbpx

Een dag in het leven van een bouwopruimer

Wat je kunt verwachten

Bij Binck hebben we genoeg vacatures voor de aanpakkers in de bouw. Vakmensen in de bouw zijn vaak niet bang voor vieze handen en vinden het leuk om later terug te kijken op iets waar zij aan hebben meegebouwd. Maar hoe ziet zo'n dag in de bouw er bij Binck nu eigenlijk echt uit?

Onze bouwopruimer neemt jou mee in zijn werkdag

Vroeg op
Werken in de bouw staat bij mij altijd gelijk aan vroeg beginnen. Mijn werkdag in de bouw begint om 07:00uur. Naast dat je eerder klaar bent wanneer je eerder begint, heeft dit ook een hele praktische reden; hoe eerder je begint, des te minder mensen er op de weg zijn. Zo vermijd je de meeste files! Ook mag je tussen tien uur ’s avonds en zeven uur ’s ochtends geen herrie maken; dat is vaak lastig in de bouw.

Koffie & Overleg
In de bouw starten we de dag altijd met koffie. Naast dat het gezellig is, is het gelijk een goed moment om te werkdag te bespreken. Wie gaat wat doen? Worden er nog materialen geleverd? Zijn er nog speciale mededelingen? Na dit overleg begint iedereen goed geïnformeerd aan de werkdag.

Aan de slag!
Als de koffie op is en iedereen aan de slag gaat, pak ik de taken op die mij zijn toegewezen. Vandaag ondersteun ik vooral de metselaar. Ik zorg dat hij de juiste spullen heeft door hem te helpen met het aanleveren van materiaal zoals stenen en cement. Er moeten ook stukken worden uitgehakt dus er is veel puinafval. Ik zorg dat dit wordt afgevoerd, zodat de werkplek schoon blijft en de andere collega’s hier geen last van hebben. Metselen vind ik interessant dus ik kijk goed naar de handelingen die de ervaren vakman naast mij doet. Hier leer je heel veel van!

Lunch
Vandaag is het vrijdag, op dit project betekent vrijdag: patatdag. Waar ik heel de week al naar heb uitgekeken. Rond een uur of twaalf staat mijn collega voor mijn neus met de lunch, deze week was het zijn beurt. Tijdens de lunch worden al onze weekendplannen besproken. Ook wordt er overlegd over de planning van de aankomende week.

De middag
Na de lunch ronden we met zijn allen onze werkzaamheden af. Omdat het vrijdagmiddag is ruimen we met het team de werkplek op, zodat we maandag weer met een frisse start kunnen beginnen. Ik vind het gezellig dat iedereen helpt met opruimen, en daarna? Weekend! Het is de eerste vrijdag van de maand dus ik ga nog even bij Binck langs om gezellig een biertje te drinken met andere collega’s op de vrijdagmiddagborrel.

 

Wil jij ook aan het werk als bouwopruimer? Meld je dan aan!

Vacature Bouwopuimer 

Mohammed helpt je graag verder!

WhatsApp (06 86 81 44 96)
070 383 35 95
mohammed@binckwerk.nl