fbpx

Werken bij Binck

Een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden en ervaringen van onze aanpakkers

Benieuwd hoe het is om te werken bij Binck? Onze collega’s geven je een kijkje in hun dagelijkse werkzaamheden en ervaringen.

René Willemse (41) – ZZP Bouwopruimer

Ik werk al 25 jaar in de bouw en heb nooit iets anders gedaan. Op dit moment sta ik voor Binck als bouwopruimer op een vast project in Den Haag. We beginnen de ochtend altijd met een bakkie en overleggen wat er moet gebeuren. Elke dag is anders. Het is niet alleen vegen en opruimen, want soms sta ik ook beton te hakken of moet er worden gesjouwd.

Ik werk met veel verschillende mensen samen, zoals timmermannen en metselaars. Het is gezellig met al die Hagenezen om me heen. Ook de samenwerking met Binck is fijn. Ik ben altijd welkom en ze bellen me af en toe op. Gewoon om te vragen of alles goed gaat en om te zeggen dat ze blij met me zijn. Dat vind ik echt leuk, want een compliment krijgen ben ik als sloper niet gewend.

Dhélisa Bulo (25) – Medewerker Backoffice

Ik ben vier jaar geleden bij Binck gestart als planner. Mijn eerste kantoorbaan, want ik was voorheen kapster. Het bedrijf groeide hard en het was hierdoor druk, maar die hectiek vond ik niet erg door ons onwijs gezellige team. Collega’s voelden als vrienden en ik heb mooie herinneringen aan die tijd. Toen kwam corona.

Door het thuiswerken miste ik menselijk contact, dus stopte ik bij Binck en ging terug naar de kapsalon. Toen ik vorig jaar zwanger werd, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Toevallig zochten ze mensen bij Binck! Ik vond het fijn om terug te keren bij een bedrijf waar het vertrouwd voelde. Op dit moment werk ik op de backoffice. Ik verwerk uren, heb contact met klanten en collega’s en zorg natuurlijk voor gezelligheid op de afdeling. Een week ziet er qua werkzaamheden vaak hetzelfde uit, maar dat vind ik juist alleen maar fijn.

Jeromy Schaddelee (33) – Buitendienst Bouw

Mijn werkweek begint vaak om 07.00 uur met een nieuw bouwproject. Ik stel dan een werknemer voor aan de opdrachtgever. Samen binnenkomen is voor ons belangrijk, want die persoonlijke begeleiding zorgt voor een soepel verloop. Omdat ik vroeg op pad ben, bezoek ik gelijk een aantal lopende projecten. Wie heeft er een nieuwe helm of handschoenen nodig? Daarna volgt de administratie op kantoor en in de middag wat sollicitatiegesprekken. Op dinsdag en donderdag ga ik naar buiten voor sales en op vrijdag starten de voorbereidingen voor de week erop. De week sluit ik natuurlijk af met de vrijdagmiddagborrel.

Binnen team bouw krijgen we veel zelfstandigheid en leermogelijkheden. Dat vind ik fijn. Bij Binck wordt namelijk gekeken waar je kwaliteiten liggen. Door mijn hospitality achtergrond kijk ik vaak op een andere manier naar dingen. Ik begon als recruiter en heb nu een bredere functie. En een leuke bijkomstigheid is dat ik het hele kerstdiner voor 200 man heb geregeld!

Heb jij na het lezen van deze dagelijkse werkzaamheden en ervaringen ook zin gekregen om bij Binck te werken? Op onze pagina werken bij Binck staan allerlei leuke vacatures online!