fbpx

Vind jouw ideale baan in de buurt: Ontdek de beste lokale vacatures

Blog: Hoe vind je een baan in de buurt?

Ben je op zoek naar een baan in de buurt? Mooi, want bij Binck helpen we je graag aan een baan die echt bij je past, dicht bij huis. We zijn actief in de Randstad en hebben vacatures open staan in Den Haag en Amsterdam. Waar je ook woont, we zorgen dat je een baan in de buurt vindt.

Een baan in de buurt van Amsterdam en Den Haag

Een baan in de buurt van Amsterdam of Den Haag vinden is helemaal niet moeilijk bij Binck. Ons werkgebied is door de hele Randstad, waardoor we veel werken hebben in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. We houden rekening met jouw voorkeuren. We zetten je op een opdracht zo dicht mogelijk bij je huis. Weinig reistijd, een goede werksfeer, begeleiding én in-house opleidingen. Dat is de aanpak van Binck.

Verkeer coördinator Gerard

Thuiswedstrijd voor coördinator Gerard

Als coördinator zorgt Gerard er samen met zijn collega’s al ruim een half jaar voor dat het verkeer rondom het project op de Buitenveldertselaan in goede banen wordt geleid. Een thuiswedstrijd voor onze Amsterdamse verkeersregelaar. Benieuwd hoe Gerard het project in het drukke Amsterdam ervaart en wat voor hem de drijfveer is om elke dag met plezier naar zijn werk te gaan?

Verder lezen

Altijd een baan dichtbij, waar je ook woont

Voor de regio Amsterdam en Den Haag hebben we vast een baan in de buurt voor jou beschikbaar. We zoeken voor vacatures zowel mensen in regio Amsterdam als regio Den Haag. Als je in de Randstad woont is de kans dus groot dat er een baan in de buurt beschikbaar is voor jou.

Handige handjes en regelaars

We zijn gespecialiseerd in de sectoren bouw en verkeer. We kunnen altijd werk vinden wat bij jou past, of je nu in de bouw wilt werken of als verkeersregelaar. Misschien zoek je een specifieke vacature of wil je ons advies. Of je zoekt gewoon een klus dicht bij huis. Bij Binck hebben we onder andere vacatures in de regio Amsterdam en Den Haag voor zowel de bouw en het verkeer. Wil je meer weten over werken in de bouw of in het verkeer? Kies dan hieronder de sector waar jouw interesses liggen.

 

Baan in de bouw

Werken in de bouw

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmannen die per direct aan de slag willen. Bekijk ons vacature aanbod in de bouw en ga aan de slag bij grote opdrachtgevers!

Werken in de bouw

Vacature ZZP verkeersregelaar

Werken in het verkeer

Veel buiten zijn, zelf je werkuren bepalen en werken met gezellige collega’s! Ben je een verkeersregelaar of wil je verkeersregelaar worden?

Werken in het verkeer

Een baan in de buurt van Amsterdam

Op zoek naar een baan in de buurt van Amsterdam? Regelen we. In de regio Amsterdam is veel bedrijvigheid. Er zijn veel verschillende opdrachtgevers die vakmensen zoeken voor de meest uiteenlopende klussen. Zo hebben we opdrachtgevers die actief zijn in grote infra- en bouwprojecten in de regio van Amsterdam, maar we werken ook voor de Gemeente Amsterdam en voor verschillende bekende zorginstellingen.

Woon je in de buurt van Amsterdam? Dan is een baan dichtbij huis zeker mogelijk. Zo zoeken we momenteel enthousiaste verkeersregelaars, die aan de slag willen voor de Gemeente Amsterdam. Bekijk onze openstaande vacatures in Amsterdam.

Een baan in de buurt van Den Haag

We zijn er ook voor iedereen die een baan in de buurt van Den Haag zoekt. We hebben verschillende actuele vacatures in de regio, niet alleen in Den Haag maar ook in Rotterdam. Voor verschillende grote opdrachtgevers in deze twee grote steden zoeken we altijd naar enthousiaste medewerkers. Heb je handige handjes en woon je in de buurt van Den Haag of Rotterdam? Reageer, dan werk je binnen no-time op een klus vlak bij jou in de buurt.

Rond Den Haag en Rotterdam is enorm veel bedrijvigheid, waaronder verschillende infra- en bouwprojecten. We hebben bij Binck veel vacatures open staan voor de regio Den Haag.

Een baan in de buurt met opleiding

Naast onze vacatures voor een baan in de buurt van Amsterdam of Den Haag bieden wij voor een aantal van deze banen ook een opleiding aan in de Binck Academy. Met een speciale training zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid aan de slag kan gaan bij onze opdrachtgevers. Dus ook als je (nog) niet de juiste papieren hebt, maar wel een baan in de buurt zoekt mét toekomstperspectief, helpen we je graag aan een mooie baan.

Terug naar magazine