Werken zonder diploma

Werk zoeken zonder diploma en ervaring

Al jaren ontmoet Binck mensen die op zoek zijn naar werk. Een groot deel van de werkzoekende mensen die wij ontmoeten hebben veelal geen diploma of ervaring. Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om werkgevers te overtuigen van jouw wil en passie, als je daarnaast wellicht ook enige ervaring mist of niet in bezit bent van diploma’s of certificaten. Uiteraard hoeft dit niet te betekenen dat het zoeken van werk voor jou een onmogelijk taak is. Integendeel!

Bij Binck helpen wij iedereen, ongeacht leeftijd of niveau. Samen zetten wij de schouders eronder en halen we onze handen uit de mouwen om voor jou een geschikte baan te vinden. In het aanbod van Binckwerk zit vast iets wat bij je past.

Een ontmoeting met een van de mensen van Binck kan voor jou zeer waardevol zijn.

Je kunt altijd gerust contact met ons opnemen als je op zoek bent naar tijdelijk of vast werk. Samen kunnen wij bepalen wat wij voor jou mogen betekenen. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen, als je werk zoekt met.. of zonder diploma en ervaring.

Contact

Werken zonder diploma en ervaring

Hoe kan dit? Opvallend is dat veel mensen het gevoel hebben dat zij niet of nauwelijks aan het werk kunnen in een ander of onbekend vakgebied of branche. Dit gevoel is begrijpelijk en werk zoeken kan lastig zijn als je enige ervaring mist of geen diploma hebt. Switchen van werk is daarentegen zeker mogelijk als je voldoende gemotiveerd bent en de juiste instelling hebt.

De vele opdrachtgevers die bij Binck zijn aangesloten staan juist te springen om deze mensen. Dat weten wij maar al te goed bij Binck! Bekijk ook een het verhaal van één van onze Binck mensen die met succes een fijne baan heeft gevonden. Lees het verhaal van Pepijn.

Als werkzoekende voldoende kans om jezelf te ontwikkelen

Bij Binck draait het om mensen. We hebben een groot sociaal hart, en oog voor vakmanschap. Wij geloven erin dat iedereen met een gezonde dosis wilskracht en motivatie iets moois kan bereiken en zich altijd, op ieder moment in zijn of haar leven, kan blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren.

Bij Binck is het mogelijk om werk te zoeken zonder diploma of ervaring. Maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op een van jouw interessegebieden.

Voor bepaalde typen werk is nu eenmaal een diploma of certificaat nodig. Het is onze missie om jou, bij ieder bezoek aan ons kantoor of opleidingen, steeds wijzer en meer ervaren te maken.

Via de Binck Academy bieden wij gratis opleidingen aan voor mensen die kansen willen aangrijpen! Met onze opleidingen zorgen wij ervoor dat jouw carrière een goede kickstart krijgt, via een praktische en leuke manier van opleiden.

Opleiding aanbod

Kies het werk dat bij jou past, ook zonder diploma of ervaring

Bij Binck begint het vaak met: Wie ben jij? We kijken samen naar je wensen, interesses en kwaliteiten, zodat we een baan voor je vinden die écht bij je past.

Met je handen werken?
Wij zijn altijd op zoek naar echte aanpakkers en betrouwbare mannen en vrouwen die graag werk zoeken in de bouw. Wij zoeken vakkundige medewerkers, maar zeker ook mensen zonder ervaring of diploma, die graag willen leren en de handen graag uit de mouw steken om meer ervaring op te doen. Bij Binck kun je binnen no-time aan de slag voor een leuke en uitdagende baan in de bouw. Check hier direct de vacature mogelijkheden voor de bouw:

Vacatures bouw

 

Deins je niet weg voor wat verantwoordelijkheid?
Bij Binck hebben we veel mogelijkheden voor werk in verkeer en rond de bouw. Wil jij graag werken in de buitenomgeving, en vind jij het fijn om zelf je rooster en uren te bepalen?

Pak dan je kans om te werken als bijvoorbeeld verkeersregelaar, portier van bouwterreinen of monteur verkeersmaatregelen. Wij hebben in dit vakgebied altijd mensen nodig en wij kunnen jou helpen om bij een fijne werkgever terecht te kunnen. Bekijk ons vacature aanbod in verkeer:

Vacatures verkeer

 

Heb jij nog geen ervaring of diploma, maar zoek je wel werk? Wij helpen jou met een baan die bij je past! Neem vandaag nog contact op.

 

Wil jij aan het werk en heb jij geen diploma of ervaring?

Geen zorgen! Wij hebben talloze succesverhalen van mensen die we hebben kunnen helpen bij het zoeken van werk. Wij zouden jou natuurlijk ook graag de kans bieden om te werken in een leuk, positieve of uitdagende werkomgeving.

In een persoonlijk gesprek hopen wij, samen met jou, erachter te komen wat jouw dromen en wensen zijn, om zo weer fijn aan de slag te kunnen.

Ben jij een aanpakker? Wij staan klaar voor jou!

Ik wil werk

Ga naar alle vactures