Zo snel mogelijk aan het werk zonder diploma of ervaring

Blog: Zo snel mogelijk aan het werk zonder diploma of ervaring

Werken bij Binck zonder diploma of ervaring

Binck werkt al jaren met mensen zonder diploma en ervaring die op zoek zijn naar werk. Jij bent misschien wel eens op zoek geweest naar een baan, maar kwam dan niet aan het werk omdat je geen ervaring of diploma hebt. Uiteraard hoeft dit niet te betekenen dat het zoeken naar werk voor jou een onmogelijk taak is. Integendeel!

Bij Binck helpen wij iedereen. Wij doen ons stinkende best om jou zo snel mogelijk aan het werk te krijgen! Neem contact met ons op als je op zoek bent naar tijdelijk of vast werk. Samen kunnen wij dan kijken wat voor baan het beste bij jou past. Ben jij dus op zoek naar werk maar ontbreekt het aan ervaring of een diploma? Twijfel niet en klik op onderstaande button om contact op te nemen met ons!

Contact

Neem contact op

Werken zonder diploma of ervaring

Veel mensen hebben het gevoel dat zij niet of nauwelijks aan het werk komen in een bepaald vakgebied. Werk zoeken kan ook erg lastig en vervelend zijn, wanneer je geen ervaring of diploma hebt. Maar als jij gemotiveerd bent en de juiste instelling hebt, zijn er genoeg mogelijkheden. Binck helpt je graag bij die mogelijkheden! Voorbeelden van banen die wij aanbieden bij Binck en waar jij geen ervaring of diploma voor nodig hebt:

 

Succesverhalen van Bincken

Benieuwd naar mensen die al veel successen hebben geboekt bij Binck? Er zijn genoeg verhalen van mensen die zich bij ons hebben ontwikkeld en nu hartstikke blij zijn met hun baan. Wij zijn trots op onze mensen en delen graag hun succesverhalen! Bekijk bijvoorbeeld het verhaal van één van onze Bincken die met succes een fijne baan heeft gevonden. Lees het verhaal van Pepijn.

Alles eruit halen wat erin zit

Als werkzoekende voldoende kans om jezelf te ontwikkelen

Bij Binck draait het om de mensen. Wij hebben een groot sociaal hart en hebben met iedereen het beste voor. Hiernaast hebben wij oog voor vakmanschap, en zien wij ieders talent. Wij geloven dat iedereen met de juiste instelling en motivatie iets moois kan bereiken en zich altijd, op ieder moment in zijn of haar leven, kan blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren!

Er zijn ook voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op één van jouw interessegebieden. Voor bepaalde typen werk is nu eenmaal een diploma of certificaat nodig. Het is onze missie om jou, bij ieder bezoek aan ons, steeds meer kennis en ervaring bij te brengen. Via de Binck Academy bieden wij gratis opleidingen aan voor mensen die kansen willen aangrijpen. Met onze opleidingen zorgen wij ervoor dat jouw carrière een goede kickstart krijgt, via een praktische en leuke manier van opleiden!

Opleiding aanbod

Gratis opleidingen

Kies het werk dat bij jou past, ook zonder diploma of ervaring

Bij Binck beginnen we vaak met samen kijken naar wie jij bent. We kijken samen naar je wensen, interesses en kwaliteiten, zodat we een baan voor je vinden die écht bij jou past! Bij Binck hebben we veel mogelijkheden voor werk in de bouw en in het verkeer. Vind jij het leuk om te werken in de buitenomgeving, en vind jij het fijn om zelf je rooster en uren te bepalen? Bekijk hieronder het aanbod van beschikbare vacatures voor bouw en verkeer.

Met je handen werken in de bouw?

Wij zijn altijd op zoek naar echte aanpakkers die werk zoeken in de bouw. Naast vakkundige medewerkers, zoeken wij ook mensen zonder ervaring of diploma, die zichzelf graag verder willen ontwikkelen! Bij Binck ben je aan het juiste adres om zo snel mogelijk aan de slag te gaan! Check hier alle beschikbare vacatures in de bouw:

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Verantwoordelijk zijn voor het verkeer?

Pak je kans om te werken als bijvoorbeeld verkeersregelaar of portier van een bouwterrein. Bij Binck zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor deze functies en wij kunnen jou helpen aan een fijne werkgever. Bekijk hier ons aanbod van beschikbare vacatures in het verkeer:

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Bij Binck blijf je leren

Ook als je bij Binck aan het werk gaat blijf je leren en jezelf verder ontwikkelen! We investeren in onze mensen; met opleidingen, opfriscursussen en persoonlijke begeleiding.
Op deze manier zorgen we dat jouw carrière op een praktische manier wordt verbeterd! Zo kan je als verkeersregelaar bij Binck bijvoorbeeld aanvullende certificaten halen aan onze eigen Binck Academy zoals een VCA-diploma of tramveiligheid. Wij helpen je graag om je verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We bouwen zo niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Gratis opleidingen

Aanmelden kost maar één minuut!