070 383 35 95

Werken zonder diploma

Werken zonder diploma

Wil je werken, maar heb je geen diploma? Geen probleem, bij Binck helpen we iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Werk vinden zonder diploma kan bij Binck. Als je nog geen diploma hebt zorgen wij dat je eerst een opleiding of training kan volgen. We bieden veel opleidingen gewoon zelf aan, en als je voor ons gaat werken dan betalen we de opleiding zelfs voor je.

Zo kan iedereen werk vinden, of je nou een diploma hebt of niet. Zo helpen we jou in je ontwikkeling, helpen we ons personeel om goed voorbereid en zelfverzekerd aan het werk te gaan, en sturen we alleen gemotiveerde, gekwalificeerde vakmensen naar onze opdrachtgevers. Win-win-win!

We hebben vacatures – voor iedereen met en zonder diploma’s – en opleidingen voor alle aanpakkers met ambitie. Iedereen die wil werken is bij ons van harte welkom.

Een diploma behalen aan de Binck Academy

Als je wil werken zonder diploma helpen wij je aan passend werk: voor veel werk moet je eerst een diploma halen. Dat regelen wij. We bieden je een (gratis) opleiding aan, bij onze eigen Binck Academy. Met het diploma kan je vervolgens direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.
Een goed voorbeeld van een diploma dat je nodig hebt in de bouw is VCA Basis. Dit is een veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers. Het diploma is bedoeld voor werknemers met een uitvoerende functie die geen leiding geven. Met dit diploma laat je zien dat je onveilige situaties kunt herkennen en voorkomen. Voor banen met een verhoogd risico wordt dit diploma vaak gevraagd. Werken zonder VCA diploma is dan niet mogelijk. Maar ook als je het VCA diploma nog niet hebt, maar het werk wel graag wilt doen, dan ben je bij Binck aan het juiste adres. Via Binck kan je een VCA diploma halen. Gratis, want wij betalen de opleiding als je voor ons aan de slag gaat.

Iemand die wil werken zonder diploma vindt bij Binck een passende baan, en haalt de benodigde diploma’s of certificaten. De diploma’s en certificaten zijn gewoon in heel Nederland geldig, dus dat pakt niemand je meer af. We geloven in een persoonlijke aanpak: als we jou helpen om een baan te vinden die écht bij je past, waarin je jezelf kan ontwikkelen, in een leuk team werkt en goed betaald krijgt, is dat de beste motivatie. En zo haal je het beste uit jezelf!

We zetten al onze vakmensen in op basis van zijn of haar kwaliteiten. Een diploma kan relevant zijn, maar wat jij zelf wil is nog veel belangrijker. Als je doorzettingsvermogen hebt, dan is alles mogelijk! Werk vinden zonder diploma is dus geen enkel probleem.

Binck Academy

Aan het werk zonder diploma

Binck biedt nieuw personeel de juiste trainingen om goed voorbereid aan het werk te gaan. Zo biedt Binck iedereen die wil werken zonder diploma de mogelijkheid om een opleiding tot verkeersregelaar te volgen. Bij Binck verzorgen wij een 4-daagse interne opleiding tot verkeersregelaar. Na de uitgebreide, doelgerichte training ben je officieel, gecertificeerd verkeersregelaar. Je leert alle kneepjes van het vak en kunt direct aan de slag.

Een verkeersregelaar zorgt dat het verkeer veilig op de plaats van bestemming aankomt. Je moet goed kunnen coördineren, weggebruikers kunnen aansturen, en het overzicht bewaren. Tijdens de opleiding bij Binck leer je hoe je dat aanpakt, maar ook leer je communicatieve vaardigheden, gebruik van een portofoon en oefenen we met verschillende situaties. Zo zorgen we dat ons personeel goed om kan gaan met elke uitdaging, van een druk kruispunt tot een agressieve bestuurder. Het verkeersregelaars examen wordt beoordeeld door een politieagent. Dankzij de persoonlijke aanpak van Binck slaagt 98% van de kandidaten in één keer.

Opleiding tot verkeersregelaar

Doorgroeien bij Binck

Wie wil werken zonder diploma en ook ambitie heeft om door te groeien is bij Binck op de goede plek. Wij helpen iedereen die wil doorgroeien, met of zonder diploma. We zorgen dat je werk vindt dat bij je past, en we regelen de opleidingen die je nodig hebt om vooruit te komen. Na het halen van je verkeersregelaars-diploma kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar de functie coördinator of teamleider verkeer. Tijdens een tweedaagse opleiding komen alle verschillende onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld de wet- en regelgeving. Veiligheid staat in deze opleiding voorop. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Binck biedt iedereen die wil werken zonder diploma de mogelijkheid om te werken en door te groeien. Solliciteer, of neem contact op, je bent van harte welkom! We zoeken altijd aanpakkers die fysiek gezond zijn, over een flinke dosis doorzettingsvermogen en VMBO-denkniveau beschikken. Bekijk dus snel welke mogelijkheden Binck jou biedt!

Alle vacatures

Terug naar magazine