fbpx

Zo snel mogelijk aan het werk zonder diploma of ervaring

Blog: Van opfriscursussen tot opleidingen en trainingen

Werken bij Binck zonder diploma of ervaring

Binck werkt al jaren met mensen zonder diploma en ervaring die op zoek zijn naar werk. Jij bent misschien wel eens op zoek geweest naar een baan, maar kwam dan niet aan het werk omdat je geen ervaring of diploma hebt. Uiteraard hoeft dit niet te betekenen dat het zoeken naar werk voor jou een onmogelijk taak is. Integendeel!

Bij Binck helpen wij iedereen. Wij doen ons stinkende best om jou zo snel mogelijk aan het werk te krijgen! Neem contact met ons op als je op zoek bent naar tijdelijk of vast werk. Samen kunnen wij dan kijken wat voor baan het beste bij jou past. Ben jij dus op zoek naar werk maar ontbreekt het aan ervaring of een diploma? Twijfel niet en klik op onderstaande button om contact op te nemen met ons!

Contact opnemen

Kom langs, stuur een appje of bel

Werken zonder diploma of ervaring

Veel mensen hebben het gevoel dat zij niet of nauwelijks aan het werk komen in een bepaald vakgebied. Werk zoeken kan ook erg lastig en vervelend zijn, wanneer je geen ervaring of diploma hebt. Maar als jij gemotiveerd bent en de juiste instelling hebt, zijn er genoeg mogelijkheden. Binck helpt je graag bij die mogelijkheden! Voorbeelden van banen die wij aanbieden bij Binck en waar jij geen ervaring of diploma voor nodig hebt:

Succesverhalen van Bincken

Benieuwd naar mensen die al veel successen hebben geboekt bij Binck? Er zijn genoeg verhalen van mensen die zich bij ons hebben ontwikkeld en nu hartstikke blij zijn met hun baan. Wij zijn trots op onze mensen en delen graag hun succesverhalen! Bekijk bijvoorbeeld het verhaal van één van onze Bincken die met succes een fijne baan heeft gevonden. Lees het verhaal van Pepijn.

Lees meer

Gratis opleiding tot verkeersregelaar via de Binck Academy

Bij Binck draait het om de mensen. Wij hebben een groot sociaal hart en hebben met iedereen het beste voor. Hiernaast hebben wij oog voor vakmanschap, en zien wij ieders talent. Wij geloven dat iedereen met de juiste instelling en motivatie iets moois kan bereiken en zich altijd, op ieder moment in zijn of haar leven, kan blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren! Voor sommige banen is nu eenmaal een opleiding of training nodig. Wij kunnen hiermee helpen en regelen dat iemand de juiste opleiding krijgt.

Via de Binck Academy bieden we een 3-daagse verkeersregelaars opleiding aan. Met deze gratis opleiding kunnen werkzoekende binnen 3 dagen de officiële landelijke aanstellingspas halen. Met de pas kan iemand direct aan de slag als verkeersregelaar bij Binck.

Opleiding tot verkeersregelaar

Meer informatie over de opleiding

Bij Binck blijf je leren

Ook als je bij Binck werkt zorgen we dat jij jezelf blijft ontwikkelen met opleidingen, opfriscursussen en persoonlijke begeleiding.
Op deze manier zorgen we dat jouw carrière op een praktische manier wordt verbeterd! Zo kan je als verkeersregelaar bij Binck bijvoorbeeld aanvullende certificaten halen zoals een VCA-diploma of tramveiligheid. Zou bouwen we samen aan iemands toekomst!

Met je handen werken in de bouw?

Wij zijn altijd op zoek naar echte aanpakkers die werk zoeken in de bouw. Naast vakkundige medewerkers, zoeken wij ook mensen zonder ervaring of diploma, die zichzelf graag verder willen ontwikkelen! Bij Binck ben je aan het juiste adres om zo snel mogelijk aan de slag te gaan! Check hier alle beschikbare vacatures in de bouw

Vacatures Bouw

Verantwoordelijk zijn voor het verkeer?

Pak je kans om te werken als bijvoorbeeld verkeersregelaar of portier van een bouwterrein. Bij Binck zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor deze functies en wij kunnen jou helpen aan een fijne werkgever. Bekijk hier ons aanbod van beschikbare vacatures in het verkeer.

Vacatures verkeer

Denise van de Vorstenbosch

Denise helpt je graag verder!

070 383 35 95
werken@binckwerk.nl