Binck in Amsterdam

Amsterdam

020 280 90 90
amsterdam@binckwerk.nl

Gedempt Hamerkanaal 24
1021 KM Amsterdam
Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 – 17:30 uur

Uitzendbureau Amsterdam

Wij van Binck zijn hét uitzendbureau in Amsterdam voor goed en betrouwbaar uitvoerend personeel. En we vinden binnen no-time een passende klus voor al onze mensen. Wij zijn actief in de hele Randstad, dus ook als uitzendbureau in Den Haag en Rotterdam.

Personeel gezocht? Binck helpt je graag bij het aanpakken van je personeelstekort. Als opdrachtgever ben je bij ons uitzendbureau Amsterdam verzekerd van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. We hebben vestigingen in de regio’s Den Haag en Amsterdam en we werken voor mooie projecten.

Op zoek naar werk in de bouw, verkeer of zorg? We hebben een aantal vaste en een groot aantal wisselende vacatures. Bij sommige vacatures kun je bij Binck leren en werken tegelijk. We verzorgen in-house opleidingen, zodat je – ook als je nog niet de benodigde papieren op zak hebt – snel aan de slag kan.

Op zoek naar personeel? Ons uitzendbureau Amsterdam levert personeel voor de bouw, verkeer en zorg

Ben je als opdrachtgever op zoek naar uitvoerend personeel voor je bouwproject, verkeersklus of zorginstelling? Uitzendbureau Binck levert goed en betrouwbaar personeel voor de bouw, verkeer en zorg. Vanuit ons uitzendbureau Amsterdam zetten we de juiste mensen op de juiste plek voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

Onze specialiteiten zijn bouw, verkeer en zorg, maar je kunt ook bij ons terecht voor andere projecten. Als we onze expertise en kennis kunnen inzetten dan doen we dat graag! Vanuit ons uitzendbureau Amsterdam zijn we er voor jou om snel te kunnen schakelen en betrouwbaar, gekwalificeerd personeel in te zetten. Met persoonlijke aandacht en moderne visie op elke personeelsuitdaging zorgen we ervoor dat het werk in Amsterdam áltijd verder kan.

Mitchell Smith

Onze recruiter Mitchell helpt je graag.

020 280 90 90
mitchell@binckwerk.nl

Danny Merks

Neem contact op met Danny!

0644918913
danny@binckwerk.nl