fbpx

Uitzendbureau Bouw Amsterdam

Wij van Binck zijn hét uitzendbureau in Amsterdam voor goed en betrouwbaar uitvoerend bouwpersoneel. En we vinden binnen no-time een passende klus voor al onze mensen. Wij zijn actief in de hele Randstad, dus ook als uitzendbureau in Den Haag en Rotterdam.

Uitzendbureau Bouw Amsterdam

Bouwpersoneel gezocht? Binck helpt je graag bij het aanpakken van je personeelstekort. Als opdrachtgever ben je bij ons uitzendbureau Amsterdam verzekerd van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. We hebben vestigingen in de regio’s Den Haag en Amsterdam en we werken voor mooie projecten.

Op zoek naar werk in de bouw of verkeer? We hebben een aantal vaste en een groot aantal wisselende vacatures bouw. Bij sommige vacatures kun je bij Binck leren en werken tegelijk. We verzorgen in-house opleidingen, zodat je – ook als je nog niet de benodigde papieren op zak hebt – snel aan de slag kan.

Op zoek naar personeel? Ons uitzendbureau Amsterdam levert personeel voor in de bouw

Ben je als opdrachtgever op zoek naar uitvoerend personeel voor je bouwproject? Uitzendbureau Binck Bouw levert goed en betrouwbaar personeel voor de bouw. Vanuit ons uitzendbureau Amsterdam zetten we de juiste mensen op de juiste plek voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

Onze specialiteiten zijn bouwopruimers, bouwplaatsmedewerkers en timmermannen, maar je kunt ook bij ons terecht voor andere functies. Als we onze expertise en kennis kunnen inzetten dan doen we dat graag! Vanuit ons uitzendbureau Amsterdam zijn we er voor jou om snel te kunnen schakelen en betrouwbaar, gekwalificeerd personeel in te zetten. Met persoonlijke aandacht en moderne visie op elke personeelsuitdaging zorgen we ervoor dat het werk in Amsterdam áltijd verder kan.

Mohammed helpt je graag verder!

WhatsApp (06 86 81 44 96)
070 383 35 95
mohammed@binckwerk.nl

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl