070 383 35 95
Betrouwbare vakmensen nodig in de bouw?
Neem contact op!

Op zoek naar betrouwbare vakmannen? Wij regelen voor elk project het juiste personeel. Misschien is de bouwplaats rommelig, mis je handige handjes of ontbreekt er een vakkundige timmerman. Gaan we voor je oplossen.

Altijd het juiste personeel in de bouw

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens het bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We helpen je bij het hele proces, van de verkeersregelaar aan de poort tot de schoonmaker van de keet. Tijdens de bouw leveren we uitvoerende vakmensen zoals betonreparateurs, timmerlieden en steigerbouwers. Daarnaast helpen we graag bij het verbeteren van de indeling van de bouwplaats, of bij het oplossen van logistieke uitdagingen.

De voordelen van Binck

Ondernemende types

We helpen je graag om de beste mensen te vinden, voor elke klus. Dat kunnen uitzendkrachten zijn, maar ook ZZP’ers. Binck heeft een groot netwerk aan zelfstandige professionals, die we kennen en vertrouwen. Onze opdrachtgevers kunnen bouwen op hun talenten en ambities. We koppelen je aan de juiste vakmensen, en regelen alles voor je. Zo heb je geen gedoe met facturen en de planning en weet je precies wie je bij je klus haalt. En heb je toch de voordelen van ondernemende types in de bouw.

Meer info

ZZP'er Gedeon

We leveren de beste

Onze aanpak

1. Kennismaking

Als je samen gaat werken, is het fijn om elkaar een keer gezien en gesproken te hebben, we komen daarom graag langs voor een bakje koffie. Samen inventariseren we wat er nodig is voor jullie bouwproject. In het gesprek bespreken we jouw wensen en of er specifieke behoeften zijn omtrent de administratie of communicatie.

2. Voorstel op maat

Na het gesprek maken we een voorstel op maat. Daarin nemen we jouw wensen mee en doen een passend voorstel wat hierbij aansluit. Indien akkoord, kun je de offerte digitaal ondertekenen en gaan we van start!

3. De beste begeleiding

Elk project krijgt een projectbegeleider aangewezen. Met de projectbegeleider kan je snel schakelen, bijvoorbeeld om nieuwe krachten in te schakelen, of te reageren op ontwikkelingen.

4. Repeat

Klus geklaard? We geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Na afronding maken we tijd voor een evaluatie, en kijken we vooruit hoe we je verder kunnen helpen.

Wij zijn Binck, het uitzendbureau voor (en door) aanpakkers. Onze dagelijkse business richt zich op een aantal sectoren, waaronder bouw, schoonmaak, evenementen, verkeer en de zorg.

Bij Binck draait het om mensen. Dus maken we graag tijd voor persoonlijk contact, is er ruimte voor ontwikkeling en kijken we samen wat iemand nog meer kan. Ook als iemand daar nog niet de juiste papieren voor heeft. We hebben een groot sociaal hart, en oog voor vakmanschap. We zijn een betrouwbare partner in business. Dankzij jarenlange ervaring, weten we als geen ander hoe we grote en kleine projecten tot een succes moeten brengen, en doen dat voor allerlei opdrachtgevers door de hele randstad.

Lees meer

Carlijn Duvekot

Accountmanager Carlijn regelt het voor je.

0682542311
carlijn@binckwerk.nl