Vakmensen nodig in de bouw?

Op zoek naar betrouwbare vakmensen? Wij regelen voor elk project het juiste personeel. Misschien is de bouwplaats rommelig, mis je handige handjes of ontbreekt er een vakkundige timmerman. Gaan we voor je oplossen.

Altijd het juiste personeel in de bouw

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens het bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We helpen je bij het hele proces, van de verkeersregelaar aan de poort tot de schoonmaker van de keet en timmerman op het bouwterrein. Tijdens de bouw leveren we uitvoerende vakmensen zoals asbestverwijderaars, timmerlieden en bouwplaatsmedewerkers. Daarnaast helpen we graag bij het verbeteren van de indeling van de bouwplaats, of bij het oplossen van logistieke uitdagingen.

Vijf redenen om samen te werken met Binck

1

Snelle levering, onze poolfuncties zoals bouwopruimers of schoonmakers kunnen binnen 24 uur worden geleverd

2

Groot netwerk en uitgebreide kennis van de markt

3

Op bouwtijden bereikbaar. Vanaf 05:15 uur is er een planner aanwezig op kantoor

4

Professionele begeleiding van onze vakmensen door onze projectbegeleiders

5

Snel schakelen door korte lijnen met één contactpersoon

6

Betrouwbare partij met hoog serviceniveau

ZZP'er Gedeon

Ondernemende types

We helpen je graag om de beste mensen te vinden, voor elke klus. Dat kunnen uitzendkrachten zijn, maar ook ZZP’ers. Binck heeft een groot netwerk aan zelfstandige professionals, die we kennen en vertrouwen. Onze opdrachtgevers kunnen bouwen op hun talenten en ambities. We koppelen je aan de juiste vakmensen, en regelen alles voor je. Zo heb je geen gedoe met facturen en de planning en weet je precies wie je bij je klus haalt. En heb je toch de voordelen van ondernemende types in de bouw.

Meer info

We leveren de beste

Wil je een andere functie ingevuld hebben? Neem gerust contact met ons op, dan regelen we het.

Voor de leukste opdrachtgevers

Onze aanpak

1. Kennismaking

Als je samen gaat werken, is het fijn om elkaar een keer gezien en gesproken te hebben, we komen daarom graag langs voor een bakje koffie. Samen inventariseren we wat er nodig is voor jullie bouwproject. In het gesprek bespreken we jouw wensen en of er specifieke behoeften zijn omtrent de administratie of communicatie.

2. Voorstel op maat

Na het gesprek maken we een voorstel op maat. Daarin nemen we jouw wensen mee en doen een passend voorstel wat hierbij aansluit. Indien akkoord, kun je de offerte digitaal ondertekenen en gaan we van start!

3. De beste begeleiding

Elk project krijgt een projectbegeleider aangewezen. Met de projectbegeleider kan je snel schakelen, bijvoorbeeld om nieuwe krachten in te schakelen, of te reageren op ontwikkelingen.

4. Repeat

Klus geklaard? We geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Na afronding maken we tijd voor een evaluatie, en kijken we vooruit hoe we je verder kunnen helpen.

Danny Merks

Danny helpt je graag verder!

06 86 81 44 96
danny@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer