Binck in Den Haag

Den Haag

070 383 35 95
denhaag@binckwerk.nl

Zonweg 11a
2516 AK Den Haag
Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 – 17:30 uur

Uitzendbureau Den Haag

Wij van Binck zijn hét uitzendbureau in Den Haag voor goed en betrouwbaar uitvoerend personeel. En we vinden binnen no-time een passende klus voor al onze mensen. Wij zijn actief in de hele Randstad, dus ook als uitzendbureau in Amsterdam en Rotterdam.

Personeel gezocht? Binck helpt je graag bij het aanpakken van je personeelstekort. Als opdrachtgever ben je bij ons uitzendbureau Den Haag verzekerd van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. We hebben vestigingen in de regio’s Den Haag en Amsterdam en we werken voor mooie projecten.

Op zoek naar werk in de bouw, verkeer of zorg? We hebben een aantal vaste en een groot aantal wisselende vacatures. Bij sommige vacatures kun je bij Binck leren en werken tegelijk. We verzorgen in-house opleidingen, zodat je – ook als je nog niet de benodigde papieren op zak hebt – snel aan de slag kan.

Op zoek naar personeel? Ons uitzendbureau Den Haag levert personeel voor de bouw, verkeer en zorg

Ben je als opdrachtgever op zoek naar uitvoerend personeel voor je bouwproject, verkeersklus of zorginstelling? Uitzendbureau Binck levert goed en betrouwbaar personeel voor de bouw, verkeer en zorg. Vanuit ons uitzendbureau Den Haag zetten we de juiste mensen op de juiste plek voor verschillende opdrachtgevers in de regio.

Onze specialiteiten zijn bouw, verkeer en zorg, maar je kunt ook bij ons terecht voor andere projecten. Als we onze expertise en kennis kunnen inzetten dan doen we dat graag! Vanuit ons uitzendbureau Den Haag zijn we er voor jou om snel te kunnen schakelen en betrouwbaar, gekwalificeerd personeel in te zetten. Met persoonlijke aandacht en moderne visie op elke personeelsuitdaging zorgen we ervoor dat het werk in Den Haag áltijd verder kan.

Mitchell Smith

Mitchell helpt je graag verder!

WhatsApp (06 13 72 57 92)
070 383 35 95
mitchell@binckwerk.nl

Danny Merks

Danny gaat het voor je regelen!

06 86 81 44 96
danny@binckwerk.nl